Durres – Rinas – Tirane

  Hapet gara për projektin e hekurudhës Tiranë-Durrës-Rinas Drejtoria e Përgjithshme e Hekurudhave ka çelur garën për rindërtimin e hekurudhës Tiranë-Durrës, me degëzim të ri për në Aeroportin e Rinasit. Projekti do të ndërtohet brenda 30 muajve dhe kostoja totale arrin në 90,5 milionë euro. 36,9 milionë euro janë siguruar nga Banka Europiane për Rindërtim […]